Pagina's

dinsdag 5 januari 2016

Art Journal Happiness

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer even komen lezen. En bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige blogbericht, heb er weer van genoten!

Vandaag laat ik een Art journal pagina zien.
Ik heb een oud boek met papieren bladzijdes. Steeds plak ik twee bladzijdes aan elkaar en af en toe haal ik er twee uit om ruimte te creëeren. In dit boek ben ik dan heerlijk aan het kliederen en ik gebruik het ook om te experimenteren met materialen. Ik vind het heel fijn om te doen. En soms wil ik wel wat laten zien, als ik vind dat het toonbaar is hihi.

Voor deze pagina ben ik begonnen met een laag witte gesso. Hierna heb ik met diverse masks en diverse kleuren watercolorsprays een achtergrond gemaakt.De bloemen zijn van een 3D stempel, maar in plaats van het op te bouwen tot één bloem heb ik ze gebruikt voor verschillende maten bloemen. De bloemen zijn gestempeld op krantenpapier en gekleurd met Gelatos krijt en een beetje water.


Het hart is heb ik overgetrokken op papier van french roses van MD. En het hart is een shape art mal waar je diverse maten hebt om harten mee te maken, heel handig!

Uiteindelijk is dit het resultaat, heel kleurrijk vind ik zelf hihi.


Lieve groet Maartje

3 opmerkingen: