Pagina's

woensdag 14 maart 2018

Little monsters...

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer langskomen! Vandaag heb ik een tutorial voor jullie.
Ik heb deze leuke kaart gemaakt met alcohol inkt en monstertjes. Ik zal jullie vertellen hoe je dat doet...

Neem de mini vilt applicator en druppel daar wat alcohol inkt op. Tamponneer hiermee de 1e kleur op het yupo papier. Druppel dan de volgende kleur op je vilt en tamponneer deze ook. Doe hetzelfde met de 3e kleur. Ik heb rood, geel en blauw genomen. Dan ziet het er ongeveer zo uit:


Druppel nu wat blending solution op je vilt en tamponneer over je alcohol inkt achtergrond. Dit zorgt ervoor dat de kleuren gaan mengen.


Stempel de monsters en teksten erop met archival inkt, jet black en laat goed drogen of droog met de heattool. Het is makkelijker te stempelen met een stempelhulp zoals die van Tim Holtz. Je kunt dan nog een 2e keer afdrukken als het niet in 1keer pakt.


Stempel de ogen erin en teken de gezichtjes met een witte gelpen. Doodle met de pen een randje om de kaart en accentueer de woorden birthday en hugs.


En klaar is de kaart.

Tot de volgende keer!

Lieve groeten MaartjeBenodigdheden vind je bij Hobbycompleet de Duif:

Mini applicator
Alcohol inkt
Blending solution
Jet black (archival)
Yupo
CS-222 (stempel monsters en tekst)
Stamp platform
Gelpen wit2 opmerkingen:

 1. Leuke kaart met mooie achtergrond! Die monstertjes zijn grappig!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
  en hij is ook in staat om ...
  1) liefdespellen
  2) verloor liefdesbetoveringen
  3) scheiding
  4) echtgenoten echtgenoten
  5) betoverd bindmiddel
  6) ontbindingsspreuken
  7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
  8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen