Pagina's

zondag 18 maart 2018

Mixed media ei - tutorial

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een tutorial gemaakt van een mixed media ei in metallic kleuren.

Neem een piepschuim ei van 10 cm. En een laag van een keukenrol met structuur.


Plak met Art Medium of mod podge de stukjes keukenrol op het ei. Dat mag best over elkaar want het is de bedoeling dat je structuur krijgt.


Als dit droog is ga je met een paletmes wat structuur pasta aanbrengen. Laat dit drogen of droog met de heattool.


Nu heeft het ei genoeg structuur en kun je hem zwart maken met zwarte gesso. Laat het weer drogen.


Ga hierover heen met gilding wax. Ik heb een setje gekleurde wax van Coosa gebruikt. Dit wrijf je er licht overheen. Als het droog is dan poets je het een beetje op.


Stans bloemen van Crealies uit en breng ze ook op kleur met de wax.


Prik de bloemen met een speld in het ei vast. En dan is dit het resultaat...Wat vinden jullie ervan? En heb je vragen, stel ze gerust!

Lieve groeten, Maartje

De artikelen die ik gebruikt heb vind je op www.hobbycompleetdeduif.nl 
6 opmerkingen:

 1. Hoi Maartje,

  Ik vindt dat je dat mooi gedaan hebt.
  En een duidelijke tuturial heb je gemaakt��.
  Er zijn zoveel leuke spulletjes en de lijst wordt alleen maar langer hahaha.
  Ik wens je een fijne dag toe��.

  Groetjes van Louwina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
  en hij is ook in staat om ...
  1) liefdespellen
  2) verloor liefdesbetoveringen
  3) scheiding
  4) echtgenoten echtgenoten
  5) betoverd bindmiddel
  6) ontbindingsspreuken
  7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
  8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen