Pagina's

vrijdag 27 januari 2017

Krokus

Hallo allemaal,

Hèhè dat is even een tijdje geleden dat ik op het blog heb geschreven. Door alle feestdagen en mijn nieuwe baan heb ik weinig gefreubeld. En ik heb mijn ouders nog geholpen met de verhuizing naar Friesland.
Maar deze week had ik er weer zin en tijd voor! Buiten is het behoorlijk koud, maar wel mooi weer. Gisteren en vandaag ook even heerlijk gewandeld. Maar stiekem verlang ik wel naar het voorjaar en mag de winter wat mij betreft achter de rug zijn. Heb ook veel zin om wat met de tuin te gaan doen!

Maar vandaag dus een lekker freubel middag gehad. En daar is deze kaart uit voort gekomen.


Ik had eerst de mooie achtergrond bijna klaar. Toen wilde ik de druppels erop stempelen, zat het op zijn kop haha. Wat een muts hè, kon ik weer opnieuw beginnen.

De achtergrond is gemaakt met Dylusion spray (Lemon Zest en Cherry Pie). De tekst Happy birthday komt samen met de krokus en de stippen van de stempel sheet van Studio Light Veer & Moon nr 3.
De druppels zijn van Design by Ryn.

De krokus heb ik ingekleurd met de Zig Clean Color Real Brush

Kijk voor deze en andere leuke materialen bij www.Hobbycompleetdeduif.nl hier vind je ook de nieuwe fb groep van de Duif en een DT call. En kijk ook eens bij de workshops die daar gegeven worden!

Lieve groetjes Maartje


6 opmerkingen:

 1. Jouw voorjaarskrokusje is er in ieder geval al, leuke kaart met die prachtige druppels! Fijne avond en lieve groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mooie warme kleuren gebruikt. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart heb je gemaakt.
  De druppels zijn zo bijzonder, net echt.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi Maartje!
  Vind de druppels net echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig die volle kleuren , dit is ook wel mijn ding!! Super!!
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen